iDeal Bingo

Wilt u online bingo spelen en betalen met iDeal? Dat kan!

Veel online bingo websites bieden hun spelers tegenwoordig de mogelijkheid om te betalen voor bingo met iDeal. Aangezien meer dan 90% van de Nederlandse spelers internetbankieren heeft, is dit een uitstekende en snelle optie, en een goed alternatief voor betalen met een creditcard. IDeal is onstaan uit een samenwerkingsverband tussen verschillende grote Nederlandse banken, zoals ABN Amro, Rabobank, Fortis, SNS Bank en meer. Door de unieke beveiligingssoftware waar iDeal gebruik van maakt is dit een van de veiligste manieren voor u om te betalen voor bingo met iDeal.

U dient een internet bankierrekening te hebben bij een van de grotere Nederlandse banken, en het apparaatje waarmee u de betaling thuis kunt bevestigen, zoals een Random Reader. Als u de opdracht eenmaal verzonden heeft staat het geld vaak al binnen een minuut op uw speeltegoed bijgeschreven, als u er voor kiest om te betalen voor bingo met iDeal. Hierdoor kunt u binnen no time uw favoriete spel spelen en verzekerd zijn van een veilige en betrouwbare betalingsmethode.

Betalen voor bingo met iDeal is niet anders dan betalen met een standaard overboeking, alleen ligt de snelheid waarop het geld wordt overgemaakt dus veel hoger. Ook blijven uw persoonlijke gegevens geheim en kunnen derden hier geen inzicht in krijgen. Aanbieders van online bingo hoeven uw persoonlijke gegevens niet te bewaren omdat de betaling door uw eigen bank wordt geregeld.

De meeste bekende en grote aanbieders van bingo bieden u de mogelijkheid om te betalen voor bingo met iDeal. Welteverstaan, onder andere zijn dit Maria Bingo, Unibet Bingo, Cambingo en nog veel meer. IDeal kan binnen Nederland zelfs concurreren met de grootste internationale betaalwebsites vanwege de veiligheid, het gebruiksgemak en de uitstekende klantenservice: als u namelijk tóch problemen ondervindt met iDeal, dan kunt u contact opnemen met uw eigen bankkantoor. Dus geen ellenlange wachttijden bij een klantenservice in een callcenter: gewoon uw eigen, vertrouwde bank.
Omwille van al deze pluspunten kunnen wij betalen voor bingo met iDeal aanraden als dé manier om speelgeld over te boeken voor uw favoriete spel.