Maria Bingo

Maria Bingo is één van de grootste en meest populaire aanbieders van online bingo. Bij Maria Bingo kunt u terecht voor een gezellig potje van uw favoriete spel, in een sfeervol ontworpen spelomgeving, met andere spelers van over de hele wereld. Als u voor het eerst bij Maria Bingo een kijkje komt nemen, en een potje bingo wil spelen, hoeft u alleen maar een klein online formuliertje in te vullen, en dan kunt u al aan de slag. U hoeft hiervoor in eerste instantie nog niets te betalen: u krijgt namelijk een leuke extra inschrijfbonus van 3 euro aan gratis speeltegoed, waardoor u op uw gemakt kunt bekijken of Maria Bingo iets voor u is!

Bingo spelen bij Maria Bingo

Smaakt het naar meer en wilt u verder blijven spelen op de website van Maria Bingo? Dan kunt u bij uw eerste storting rekenen op een aanzienlijke welkomstbonus, die aan het bedrag van uw eerste storting wordt gekoppeld. Deze bonus is om precies te zijn een verdubbeling van uw eerste storting, die kan oplopen tot maar liefst 100 euro. Bevalt het u dus goed en besluit u om 100 euro over te maken als speeltegoed voor Maria Bingo? Dan krijgt u er 100 euro extra gratis bij! Dat is een welkomstbonus die u bij de traditionele bingohal niet hoeft te verwachten.
De vele extra opties, bonussen, de gezellige sfeer en de mogelijkheid om met de andere spelers te chatten maken Maria Bingo tot een echte aanrader.